Sæt fadet i ovnen tilkartoffelmosen er gylden og sprød i kanten – ca. Hæld vandet fra, og sæt gryden tilbage på det slukkede blus – eller på laveste blus – og damp kartoflerne helt tørre
Ja, jeg kan sågar finde på at stege en rest på panden til frokost dagen efter som en slags kartoffelmosfrikadeller, eller jeg kan spise det som pålæg på en rugbrødsmad – gerne med rester af hvad der nu måtte have været til mosen dagen før
8. 8. 8. I. o. n. s. d. a. g. h. v. e. i. m. b. k. t. C. r. f. æ. l. p. E. j. u. ,. y. M. J. å. O. K. -. (. ). N. c. 2. D. 1. %. ø. 5. 0. 3. F. L. z. B. 7. S. ½. 4. +. T. R. P. V. H. Z. é. 6. w. ) g
8. 8. S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. %. B. x. G. ) g