Kartoffelmos opskrift knoldselleri opskrifter

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Dette er en opskrift på en fedtfri og super cremet kartoffelmos. Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidt knoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen
Bankekød med rodfrugter

Bankekød med rodfrugter

Drys med hakket persille ved servering og spis med kartoffelmos eller andet tilbehør. Skræl pastinakker/persillerødder, gulerødder og kålrabi/knoldselleri
Osso bucoen simrer i gryden.

Osso bucoen simrer i gryden.

Server med risotto la milanese, båndspaghetti eller kartoffelmos. Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Oksekød 6 skiver osso buco (Okse- eller kalveskank). 1 knoldselleri. Til 3 personer 6 skiver osso buco (Okse- eller kalveskank) 50 g smør 1 fed hvidløg 1 løg 1 gulerod 1 knoldselleri 3 dl hvidvin 1 ds flåede tomater 6 dl kalvebouillon eller oksebouillon persille salt peber (friskkværnet)
Brændende kærlighed version 2.0

Brændende kærlighed version 2.0

½ knoldselleri. Pil og hak løgene fint. Varm smør og olie op i en dyb pande og tilsæt løg sammen med enebær og allehånde
Selleri mos

Selleri mos

Et lækkert tilbehør til mange gode hverdagsretter og et glimrende alternativ til kartoffelmos eller andet kulhydrat
Svinekoteletter med Rodfrugtmos

Svinekoteletter med Rodfrugtmos

Rodfrugtmosen er et rigtig godt og sundere alternativ til den velkendte kartoffelmos. ½ knoldselleri, skrællet og i tern
Forloren skildpadde

Forloren skildpadde

I hvert fald når det blev serveret til åbenthusarrangementer, ellers kan man faktisk også spise den med kartoffelmos til
Brændende kærlighed med rodfrugter

Brændende kærlighed med rodfrugter

Mos rodfrugterne groft med en trægaffel eller moser til kartoffelmos. 1,2 kg blandede rodfrugter, fx jordskokker, gulerod, pastinak og knoldselleri
Muteret gullasch suppe

Muteret gullasch suppe

Og til sidst en bekendelse - jeg kan faktisk meget bedre lide gullasch med kartoffelmos end jeg kan lide gullaschsuppe

Svinekæber - Braiseret i øl og pesto

Anrettes flot med lidt selleri, løg og tomater, serveres med kartoffelmos eller bare en stor portion salat til samt godt italiensk brød
Hollandsk mad igen-igen-igen

Hollandsk mad igen-igen-igen

Jeg laver gerne kartoffelmos til fordi vi spiser det når det er koldt og det passer til koldt vejr, synes jeg