Kartoffelmos med ost opskrifter

Kartoffelmos

Kartoffelmos

Ja, jeg kan sågar finde på at stege en rest på panden til frokost dagen efter som en slags kartoffelmosfrikadeller, eller jeg kan spise det som pålæg på en rugbrødsmad – gerne med rester af hvad der nu måtte have været til mosen dagen før
Paprikagryde

Paprikagryde

Du kan servere paprikagryde med kogte ris – gerne fuldkorns – kartoffelmos eller brasede kartofler og et drys persille
Vildtgryde: rådyrbov i klassisk vildtsovs

Vildtgryde: rådyrbov i klassisk vildtsovs

Spis kartoffelmos til retten – meget gerne kartoffelmosmed kål og citron. Den gode vildtsovs, smagt til med Danablu og ribsgele, er lige præcis sådan en klassiker
Bøf Stroganoff

Bøf Stroganoff

Hvis den bliver serveret medkartoffelmos vel at mærke – ingen ris, pasta, grovfites eller andet tak
Fantastisk Fishpie

Fantastisk Fishpie

Det er en rigtig god, anderledes og sund måde at få fisk på sammen med en masse lækre grønsager som spinat og gulerødder, æg og så toppet med et låg af kartoffelmos, som bliver en anelse sprødt (man kan også drysse med revet ost, hvis man er til det ) - en lækker form for comfort food
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
Cheddar-kartoffeltærte

Cheddar-kartoffeltærte

konsistensen minder meget om kartoffelmos, så man skal lige vende sig til det, men smagen i sig selv er ganske udmærket
7 med bacon

7 med bacon

Ristet bacon, stegte løg, kartoffelmos og smør. Den består kort fortalt af pasta, ost og … bacon. Her skal læbepomaden med baconsmag, fyrfadslyset, friskluftssprayen og deodoranten med baconduft i brug
Torskepie med savojkål

Torskepie med savojkål

Fordel kartoffelmosen i et jævnt lag på toppen af retten og rids med gaffel et mynster. Kartoffelmos. Ostesovs
Gnocchi med kartoffel

Gnocchi med kartoffel

Herefter moses kartoflerne med en gaffel eller en kartoffelmoser. En klassisk ret som enhver italiensk mama nærmest kan tilberede i søvne og som serveres med en tomatsalsa, revet parmesanost og frisk basilikum
Hjerter i vildtsovs

Hjerter i vildtsovs

Server med kogte kartofler eller kartoffelmos. Smag til med ribsgelé og Danablue og tilsæt kulør. med sovsejævner, hvis sovsen er tynd