Minlivret er ganske enkelt alt, hvad der kommer medkartoffelmos. Mos og pisk kartoflerne – brug ikkeelpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk
Smag tilmed salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft og bacon. Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad
Burde nok have været serveret medkartoffelmos - det er jeg bare ikke så vildmed. Jeg har prøvet at gøre det hele lidt fransk medrødvin, timian og rosmarin
Vi plejer at få kartoffelmostil denne ret, men da vistadig har masser af nye kartofler i vores højbede så er det tilbehøretidag sammen med nye danske gulerødder og blomkål
Sluk for ovnen og lad det stå og køle lidt ned iovnen mens du laver ris eller kartoffelmos. Kødet brunes af ilidtolien på en varm pande og fyldes i stegesoen sammen med grøntsagerne
Farsen røres godt sammen med groft hakkede løg, æg, løg, hvidløg, psyllium-frøskaller og krydderier. Bevæbnet medmin “god mad – nem at lave” gik jeg optimistiski køkkenet på en mission
Server medkartoffelmos eller pasta, og grøntsager (jeg valgte at bruge grøntsagerne, der havde stegt med, de var overraskende lidt udkogte i forhold tiltiden de havde fået, og sikke en smag de havde optaget)En simreret, der skal have lang tidiovnen, men hvor smagte det godt og forberedelserne tager begrænset tid
Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmosm/persille. Kom groftsnittede gulerødder, løg og hvidløgi en gennemvædet Römertopf, sammen med laurbær og timiankviste
Bland det godt sammen med de øvrigeingredienser, så du får en slags kartoffelmos. Pak kartoflerne indisølvpapir, prik et par gange med en gaffel og smid dem iovneniadskilligetimer