Kartoffelmos med hvidløg i ovn opskrifter

Kartoffelmos

Kartoffelmos

Minlivret er ganske enkelt alt, hvad der kommer medkartoffelmos. Mos og pisk kartoflerne – brug ikkeelpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Skræl kartoflerne, og kom dem op i en stor gryde sammen medlinser, løg som er pillet og skåret i kvarte, hvidløgiskiver, og rød peber i små tern
Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Du kan servere rodfrugter iovntil alt, hvad du vil servere kogte eller bagte kartofler til eller kartoffelmostil
Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

Smag tilmed salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft og bacon. Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad
Svinekæber i stegeso

Svinekæber i stegeso

Burde nok have været serveret medkartoffelmos - det er jeg bare ikkevildmed. Jeg har prøvet at gøre det hele lidt fransk medrødvin, timian og rosmarin
Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Vi plejer at få kartoffelmostil denne ret, men da vistadig har masser af nye kartofler i vores højbede så er det tilbehøretidag sammen med nye danske gulerødder og blomkål
Gulasch i stegeso

Gulasch i stegeso

Sluk for ovnen og lad det stå og køle lidt ned iovnen mens du laver ris eller kartoffelmos. Kødet brunes af ilidtolien på en varm pande og fyldes i stegesoen sammen med grøntsagerne
Kias Glutenfrie Gnocchi

Kias Glutenfrie Gnocchi

Placer herefter kartoffelmosendit køkkenbord. Herefter tilsættes tomatpure, som blandes godt medhvidløg og basilikumstilkei ca
Langtidsstegt kronhjortesteg

Langtidsstegt kronhjortesteg

Derefter blendes rodfrugterne, smages til og jævnes til sauce og her spiservi næsten altidkartoffelmostil

Det ‘ for børn! Forlorne harekillinger

Farsen røres godt sammen med groft hakkede løg, æg, løg, hvidløg, psyllium-frøskaller og krydderier. Bevæbnet medmin “god mad – nem at lave” gik jeg optimistiski køkkenet på en mission
Gl. Dags Oksesteg i Romertopf

Gl. Dags Oksesteg i Romertopf

Jeg spiste retten medspinat og serverede kartoffelmos, for den kulhydrat spisende del af familien. Hæld over medbuillon
Oksetykkam i rømertopf med øl

Oksetykkam i rømertopf med øl

Server medkartoffelmos eller pasta, og grøntsager (jeg valgte at bruge grøntsagerne, der havde stegt med, de var overraskende lidt udkogte i forhold tiltiden de havde fået, og sikke en smag de havde optaget)En simreret, der skal have lang tidiovnen, men hvor smagte det godt og forberedelserne tager begrænset tid
Langtidsstegte andelår i Römertopf

Langtidsstegte andelår i Römertopf

Rivrosmarinenimindre stykker, halver hvidløgsfeddene, skær løgene i både og kom det hele i Römertopfen sammen med halvede tomater

Kanin-steg i römertopf

Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmosm/persille. Kom groftsnittede gulerødder, løg og hvidløgi en gennemvædet Römertopf, sammen med laurbær og timiankviste
Fyldte bagekartofler

Fyldte bagekartofler

Bland det godt sammen med de øvrigeingredienser, så du får en slags kartoffelmos. Pak kartoflerne indisølvpapir, prik et par gange med en gaffel og smid dem iovneniadskilligetimer

Sheepards Pie ala Gordon Ramsay og Pia

Det bliver en ret bastant kartoffelmos – det skal det også være. Løg og hvidløgsvitses og gulerødder tilsættes og brunes med et par minutter