En rest kartoffelmos, dejligt krydret medhvidløg, lidt mel og æg – og et varmt vaffeljern – jamen altså – der var ikke noget der hang i eller drillede – og de var lige til at løfte over på bageristen
Min livret er ganske enkelt alt, hvad der kommer medkartoffelmos. Mos og pisk kartoflerne – brug ikke elpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk
Servér kartoffelmosenmed de ristede, sprøde skaller på toppen. Det var min mad-nørd-ven, Peter, der kom med de røgede kartofler – og også med forslaget om at bruge dem til mos
Man kan servere sød kartoffelmos, ligesom traditionel brændende kærlighed, med syltede rødbeder. Her har jeg valgt, at lave det som brændende kærlighed, med bacon topping
Hvidløgene derimod, dem smide du blot hele deri. nu med spoleben. Spoleben i en bradepande sammen med grove stykker af halvdelen af gulerødderne, det halve knoldselleri i grove tern, blegselleri i – ja, du gættede det – grove tern, fennikel i små tern
Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det. Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag
Det er en helt anden oplevelse end den danske kartoffelmos, og så er det tilmed lidt sundere. Kartoffelmos af søde kartofler kan man spise til rigtig mange ting, og hvis man ikke har prøvet det, så er det virkelig forsøget værd
Tilbehøret var grov kartoffelmosmed friterede salvieblade. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grov kartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet
Jeg lavede toppingen med spidskål, forårsløg, sesamfrø og pinjekerner, men du kan variere med gulerodsstrimler, squashstrimler, valnødder, en smule hvidløg - og tusind andre ting
Hak løgene og snit hvidløgene fint. Smag til med salt og peber. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det et øjeblik inden gulerødder og peberfrugter også kommes i
Vend rejerne medhvidløg, cajunkrydderi, olivenolie og timianblade. Jeg er stor fan af Jamie Oliver, og hans opskrifter passer mine smagsløg rigtig godt, så det går sjældent galt med mig og hans bøger
Smag til med salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft og bacon. 4 fed hvidløg. Server med ris, perlespelt, kartoffelmos eller anden rodfrugtemos 6-8 pers