En sundere udgave af indbagt laks, hvor kartoffelmosen her, giver lidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer
Vi fik dem igen i går til en marineret nakkekotelet og grov kartoffelmos, men har også tidligere fået det til langtidsstegt, italiensk inspireret kylling (opskriften på den kommer senere på bloggen)
Lav tyk kartoffelmos og tilsæt ægget lidt af gangen - mosen skal ligne en tyk dej. Inspirationen til denne ret Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme har jeg fået fra en af mange Masterchef Australien udsendelser
fishpie med torsk, grønt og et låg af kartoffelmos. Ugen starter med en tærte, nærmere betegnet min yndlingstærte med laks, spinat og hytteost – en af bloggens mest populære opskrifter
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
Save Recipe Print Ingredients 500 g kogte moste kartofler 200 g fisk fra frost (jeg brugte laks) 1 æg Rasp Salt og peber Smør til stegning Instructions Fjern skindet fra fisken og skær i tern Bland kartoffelmos og fisk sammen til en fars Slå ægget ud i en skål og pisk det Kom rasp i en skål Form kartoffel/fiskefarsen til deller af ønsket størrelse Vend den i æg og rasp Steg på en forvarmet pande, til de er gyldne på begge sidder Vidunderlige Liv
Min veninde fik laks med kartoffelmos, asparges og dildsauce. Det er ikke længe siden, at jeg kom hjem efter 3 måneders rejse gennem Sydøstasien med min veninde
Hæld kikærterne tilbage på panden og mos dem med en kartoffelmoser eller en gaffel. Læg laksen over kikærterne og drys med peber, paprika, revet limeskal og salt
Mærkelige tofuretter, dumplings i massevis, tofuruller, pølse, spændende kartoffelmos, bambussvampesuppe, karryret, og nærmest alt hvad hjertet kunne begære
Haggis (hakket fåreindvolde med kartoffelmos og sovs), som serveres på stort set alle pubs og mange cafeer – der er derfor mange anledninger til at prøve retten alligevel
Denne rustikke lille restaurant er proppet med billeder af mødre på enhver bar overflade, og der serveret klassisk mormad som kartoffelmos, alverdens gryderetter og tærte