Kartoffelmos gratineret opskrifter

Bagt kartoffelmos

Bagt kartoffelmos

Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineretkartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Gullash

Gullash

Gullash med kartoffelmos – opskrift. Gullasch kan serveres med ris, rodfrugtemos, blomkålspure eller kartoffelmos
Brandade med salat og trøffelolie

Brandade med salat og trøffelolie

Mos kartoflerne med en ”kartoffelmoser” eller purepresse. I Portugal kalder man det Bacalhau og I Frankrig Brandade
Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Til hovedret fik kæresten noget and i sovs, sådan gratineret med kartoffelmos ovenpå, mens jeg fik en smeltende-på-tungen-bøf med en slags fløde-kartofler til
Oksekød med kartoffelmoslåg

Oksekød med kartoffelmoslåg

Kartoffelmos. Oksekød med kartoffelmoslåg 4 portioner. Gratiner i ovnen ved 225 grader i 10-15 minutter til kartoffelmosen er gylden
Kartoffelfad

Kartoffelfad

Jeg har før spist kartoffelmos naturligvis, både gratineret og naturel, men jeg har aldrig prøvet noget i den her retning, og det blev virkelig lækkert
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

SÆSON stegte pølser fra Penny Lane med kartoffelmos og baked beans. SÆSON gratineret endivie og skinke i bechamelsauce

Bacon-deller på grønt

Gratineret fiskeret m/ ris og grønt. Farsbrød med havregryn og kartoffelmos og grønt 1 stk. Start med at lave en portion af din egen favorit frikadellefars… eller brug min

Løgsuppe

Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Løg og hvidløg snittes fint og svitses gyldne i smør i en gryde
Chili i Fad

Chili i Fad

Imens tilberedes kartoffelmosen. Kødet fordeles i bunden af et ildfast fad og kartoffelmosen fordeles herover
Kartoffellasagna og veer

Kartoffellasagna og veer

Jeg havde i forevejen tænkt mig at lave en simpel kartoffellasagne (kalder jeg den), som består af to lag kartoffelmos i et fad, og i midten stegt hakket oksekød med løg og pinjekerner og gratineret med et lag ost

Oksekød i mørkt øl

Gryderet med oksekød Spaghetti og kødsovs med kaffe Bøf bourgogne med ærtemos Gullasch med kartoffelmos 4 personer