Kog imens tilbehør (fx ris eller kartoffelmos) Tjek at grøntsagerne er møre, og smag på retten. Det er tid til rødbeder, pastinakker, græskar, sødekartofler, rødkål, grønkål, svampe, jordskokker … altså noget af det bedste, grøntsagsriget har at byde på
Kig forbi bloggens Facebookside i morgen eftermiddag og find lækre pandekageopskrifter, både pandekager, som kan spises til aftensmad, og den mere søde slags (nogle sværger dog til at spise pandekager med syltetøj og sukker til aftensmad
Krydder med salt , peber og paprika Kom en då tomatpuré i og brænd det let af. Kartoffelmos. 500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre. 1000 g kogte kartofler 2 1/2 dl sødmælk 50 g smør Salt Peber 500 g
Mos de kogte sødekartofler med en gaffel og tilsæt sirup og krydderier. De sødekartofler skrælles og skæres i små stykker, hvorefter de koges helt møre (ca
SødeKartofler tilberedes lige som almindelig kartofler og rodfrugter, men bliver meget mere mør i kødet og fungere derfor best i ovnen som fritter, dog fungere de kogte, perfekt til kartoffelmos eller suppe og bruges ofte i gluten fri bagning i USA
Varm kort igennem og server med kartoffelmos. Mørt kalvekød, kraftig sauce og søde bær. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe af et par minutter
Min veninde fik laks med kartoffelmos, asparges og dildsauce. Det er en af de dyrere oplevelser, men hjælperne er virkelig søde, og det er en flotte og (for nogen) grænseoverskridende svæveture i skoven