af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af,. Produkter med kokos 16. Kaffe’fløde’ med vanilje 36. Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37. ’Yoghurt’ med husblas 42. ’Yoghurt’ med agar agar 44. ’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45. Mozzarella med yoghurt 80. Mozzarella med starterkultur 82. Pasta med cremet spinatsauce 97. Kyllingelasagne med karry 118. Fransk kartoffelgratin 122. Quiche med cremet broccoli 124. Cheesecake med bærtopping 134. ‘Ris’alamande med chiafrø 142
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche