Denne kartoffel/porresuppe er en af mine absolutte favoritter. Suppe er perfekt her til den lidt koldere tid på året og kræver mindre end man måske lige skulle tro
" er suppen her perfekt. Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Efter en lang dag, hvor der er jule for fulde gardiner, er det godt med en nem og lækker omgang aftensmad, og valget faldt på en indisk sød kartoffelsuppe med lækkert brød til
Jordskok/sød kartoffelsuppe. Hvis man slår suppeopskrifter op på nettet, kommer der (som med alt andet) mange forskellige tilgange til at lave suppe på
11 sød kartoffel, i grove tern. 1Suppe topping. 1Tilsæt squash, persillerod, sød kartoffel, hvidløg og ingefær og steg det med i et par minutter. 1Skru ned til lav varme og lad suppen simre i 15 min. 1Imens laves toppingen til suppen. 1Tilsæt spinat og grønkål til suppen, når det er faldet sammen blendes suppen jævn med en stavblender. 1Smag suppen til med salt. 1Anret suppen skåle og fordel toppingen ovenpå
Men med super dejlig sommer, solskin og varme udenfor, var det jo ikke ligefrem suppevejr, så derfor faldt valget på Vichyssoise, som er den lækreste cremede kartoffel/porresuppe, man kan forestille sig
Derfor skulle det selvfølgelig være denne suppe, der skulle promoveres på TV. Mens de ligger og steger lidt, kommet fløden og muskat, salt og peber stille og roligt i suppen og omrøres samtidigt