Karry ruller opskrifter

Bacon/grønt ruller med blomkålssalat .

Bacon/grønt ruller med blomkålssalat .

Baconruller. 300 g græsk yougurt 10 % 500 g blomkål i små buketter 1 spsk dijon sennep 1 tsk karry 1 tsk salt 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning Det hele blandes sammen og pyntes med forårsløg. 1 tsk karry
Pølsehorn m. smagsvarianter

Pølsehorn m. smagsvarianter

karry. 2) Lav 6 lange ruller af hver portion dej, og rul dem rundt om 6 pølser (Ja, jeg har lavet 24 kæmpe pølsehorn). 3 spsk karry
Forårsruller med oksekød

Forårsruller med oksekød

Forårsruller. Rul forårsrullerne og deepfry dem i olie. Brug æggehvide til at lukke rullerne. 2 tsk karry. 2 tsk karry
Pølsehorn … på den farverige måde.

Pølsehorn … på den farverige måde.

karry. 2) Lav 6 lange ruller af dejen, og rul dem rundt om 6 pølser. Det er sommerferie, og det betyder ofte en masse udflugter til alverdens parker og sommerland
Madpandekager

Madpandekager

Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Ratatouilletærte med hakket oksekød

Ratatouilletærte med hakket oksekød

Varm pastasalat med kylling og karry. Når du har lavet dejen ruller du den ud mellem to stykker bagepapir så den kommer til at passe i et tærtefad på 25 cm
Pistacie og Kikærte Deller

Pistacie og Kikærte Deller

Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Friske forårsruller med peanutbutter-dip

karry. Rispapirrullerne laves ganske enkelt ved at udbløde rispapiret (kan købes i de fleste butikker efterhånden, fx Rema, Føtex og Kvickly) kortvarigt i varmt vand, hvorefter du lægger det på et skærebræt, lægger fyldet på og ruller
Forårsruller med oksekød

Forårsruller med oksekød

Forårsruller. Rul forårsrullerne og deepfry dem i olie. Brug æggehvide til at lukke rullerne. 2 tsk karry. 2 tsk karry

Nemme vegetar forårsruller

karry. Disse lækre forårsruller vil jeg anbefale jer at prøve. Kom kidneybønnerne i blandingen og drys med karry, salt og peber
RISRULLER - GRØNT - LET

RISRULLER - GRØNT - LET

Karry. Ikke at turde kaste sig ud i at lave asiatiske ruller. Steg kyllingestrimlerne på en pande og krydr med salt, peber og en smule karry
Afrikansk tomat/peanutbutter-gryde

Afrikansk tomat/peanutbutter-gryde

karry. Afgrøderne fra de hårdføre Parkiatræer skaber fødevaresikkerhed for dem selv og deres børn, da de producerer store mængder bælgfrugter som kvinderne fermenterer og ruller til nogle meget protein-og næringsrige kugler kaldet ‘Soumbala’
Tærte ala Dig

Tærte ala Dig

karry. Køb nogle ruller med tærtedej og kom dem i fryseren, så er de lige til at tø op på køkkenbordet over en time, til de dage hvor køleskabet skal tømmes
Forårsruller med oksekød

Forårsruller med oksekød

Forårsruller. Rul forårsrullerne og deepfry dem i olie. Brug æggehvide til at lukke rullerne. 2 tsk karry. 2 tsk karry
Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. (baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - alt er indkluderet, så husk at tjekke køkkenbeholdningen for, om du har nogle af ingredienserne i forvejen)4 kyllingbryst4 svinekoteletter4 gode bøffer2 fileterede og flåede rødtunger eller en anden fladfisk - eller en hel tredje fisk (bare der er til 4 personer)1 lille pakke parmaskinke eller to skiver1 hvidløg3 rødløg2 avocado1 Romainesalat300 g rosenkål2 moden papaya1 rødt æbleFrisk ingefær (stort stykke1 lille hvidkålshoved14 gulerødder3 rød chiliPurløgFrisk timianFriske koriander2 citroner3 limefrugt1 bakke æg1 pk smør1 lille bæger Creme fraiche 18%1 lille dåse ansjoser1 glas kapersØsterssauceFiskesauceSmagsneutral olieOlivenolieÆblecidereddikeDijonsennepKarrysalt og peberSukkerAhornsirupCashewnødderHasselnøddeflagerPerlerugOpskrifterKylling med kål og cashewnødderDenne ret er enkelt og lynhurtigt lavet - den er sund og den smager supergodt. Smag eventuelt til med lidt salt4) Hvis det er en fladfisk, du bruger, så rul den i 8 små ruller og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie, dryp dem med lidt olie og bag dem ved ca 180 grader i 10-15  minutter afhængig af tykkelse (hvis det ikke er fladfisk, ruller du dem ikke, men kommer fileterne direkte i det ovnfaste fad - og så skal fisken ca have 5-10 minutter længere)5) Server fisken sammen med gulerodssalaten med citron og kogt perlerug (følg anvisningen på pakken)Svinekoteletter med rosenkål, parmaskinke og karryDenne ret er en superlækkerret med nogle af efterårets gode råvarer. 4 svinekoteletter20-25 g smør300 g rosenkål2-3 skiver parmaskinke skåret i små stykker1 rødt æble i terninger30 g hasselnøddeflagersalt og peberfrisk timian2½ dl creme fraiche 18 % 2 spsk karry2 små knuste hvidløgsfed1) Steg koteletterne i smørret2) Vask og del rosenkålene i halve (hvis de er meget store, så deles de i kvarte)3) Blanchér rosenkålen i saltet kogende vand i 2-3 minutter, og afkøl dem straks under løbende koldt vand4) Varm en pande op og rist parmaskinkestykkerne5) Vend rosenkålen i sammen med æble, og rist det igennem i et par minutter6) Tilsæt hasselnøddefalgerne og krydr med salt, peber og timian7) Anret koteletterne på grønsagerne8) Rør karrycremen sammen af creme fraiche, karry og hvidløgsfed smagt til med salt og peber. 8 små ruller og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie, dryp dem med lidt olie og bag dem ved. 2 spsk karry
Kikærter med Spinat

Kikærter med Spinat

karry. Hæld karryen i og svits det hurtigt. Hvis spinaten er frossen, hældes den i først sammen med karryen, og tør op lige så stille