Skru ned for varmen, og tilsæt gulerødder, forårsløg og karry. kyllingen i mindre stykker med to gafler, og servér med et drys friske forårsløg på toppen
Kylling i karrymedris. Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
I denne opskrift er det den klassiske gule kylling i karry som har hovedrollen serveret medris og en lun nordisk inspireret grønkålssalat med hasselnødder og æble
Server med kogte ris og flute. Steg ingefær, forårsløg og karrymed et øjeblik. Det nemmeste er at man starter med at have alle tingene klar og snittet inden man går i gang ellers kan der godt gå lidt tid inden maden er færdig
Server retten med løse ris, kokosmel, cashewnødder og rosiner. Tilsæt kokosmælk, kaffirblade og grøn karrypasta og lad det småkoge nogle minutter sammen medkyllingen og grønsagerne
friskkværnet peber. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 2 tsk ostindisk karry. 4 små kyllingefileter. 320 g løse ris, parboiled eller 500 g frisk pasta. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 25 g smør 2 tsk ostindisk karry 4 små kyllingefileter 4 finthakkede zittauerløg 1 tsk sukker 1½ tsk groft salt friskkværnet peber ½ dl vand ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce 3 uskrællede æbler i tern, fx elstar Tilbehør 320 g løse ris, parboiled eller 500 g frisk pasta mangochutney