J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret. Første gang jeg fik retten serveret var hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde kokkereret denne lækre gryderet
Karry, tørret chili, bukkehornfrø og de sorte sennepskorn ristes godt igennem i olien ved høj varme, hvorefter kyllingekødet tilsættes og steges godt på alle sider
Kyllingeboller i gul karrymed. Altså jeg kan godt lide kød i små mængder, men så skal det helst være i en form for gryderet eller have tilsat en masse krydderier
Rødvinsgryde, mørbradgryde, kylling i karry o. Serveres med forskellige gryderetter. Og jeg må også indrømme at selv et nemt måltid som aftenens (gryderet og hvidkålsris) tager alt energi fra mig
Som med massaman karry er Penang (Phanaeng) karry en gryderet. Hvis du vælger at putte grøntsager i retten skal de i sammen med chilierne og fiskesovsen
Samtidig har kalkun en rigtig lækker kvalitet og smag - hvilket kylling bestemt også har, men nyd du blot en god gang kalkun - enten bryst eller i små skiver i gryderetter som paella, wok eller kalkun i karry