Karolines kogebog 3 opskrifter

Karolines Tunmousse opskrift

Karolines Tunmousse opskrift

8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier
Alle tiders Karoline

Alle tiders Karoline

Jeg er sikker på der kommer flere af Karolines hits på bloggen i fremtiden. Jeg har fået den nye Karoline kogebog, og den er fyldt med gode historier og minder fra barndommen
Sunde(re) gulerodsboller

Sunde(re) gulerodsboller

2-3 mellemstore gulerødder – gerne økologiske. 30 minutter. 2-3 mellemstore gulerødder – gerne økologiske
Sund og lækker wokret med masser af grønt

Sund og lækker wokret med masser af grønt

3. Min mor og jeg elsker wokretter. Det er både nemt, billigt, lækkert og hurtigt. Denne wokret indeholder nogle lækre sunde grøntsager og en nem marinade med bl
Karrysuppe med nudler og kylling

Karrysuppe med nudler og kylling

Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
Pasta med laks

Pasta med laks

Karolines pastasovs. Bland laks, karolines pastasovs og grøntsager i en pande og varm op. Skær laksen i passende tern og steg på en pande 2- 3 min. 1 pk Karolines pastasovs
Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%. 30 makroner (ca. Fremgangsmåde. Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden
Rispilaf med purløg og bøf

Rispilaf med purløg og bøf

Inspiration til opskriften er hentet hos Arla (Karolineskogebog), hvor jeg for lang tid siden så en ret med brune ris og grøntsager
Hjemmelavet varm chokolade med syltet ingefær og flødelåg

Hjemmelavet varm chokolade med syltet ingefær og flødelåg

Opskriften er inspireret af min nye kogebog fra Food Festival, nemlig Alle tiders Karoline. Jeg havde egentlig planer om at skrive om Madklub i aftes eller Food Festival fra weekenden nu, men jeg har lige nydt sæsonens første glas hjemmelavet varm chokolade og jeg er simpelthen nød til at dele opskriften med jer før jeg gør noget andet
Hjemmelavede bagels

Hjemmelavede bagels

Denne slags er lavet ud fra en opskrift i kogebogen. – 3 dl vand. Rør gær og sukker ud i vandet og lad det stå i 20-30 minutter, til den skummer lidt. 3. De formede bagels stiller du til hævning i yderligere 30 minutter på et stykke bagepapir. Kom 2-3 bagels i vandet af gange og lad dem simre 5 minutter i vandet. 3 dl vand
Børn i køkkenet

Børn i køkkenet

Opskriften på frikadeller havde jeg fundet i kogebogen Børnenes Køkken, en bog med over 300 nemme opskrifter skrevet til børn eller nybegynder
Kartoffelgratin a la Karoline

Kartoffelgratin a la Karoline

Jeg havde en rest svinekam i fryseren, og til den lavede jeg en kartoffelgratin fra en gammel Karoline kogebog
Julekage

Julekage

(fra Karolineskogebog). 3 lyse bunde, 1 lag solbærmousse og 1 lag citronfromage, smurt op med Svejtsisk marengssmørcreme og betrukket med fondant/marcipan. 3 kage bunde. 3 tsk. 375 gr. 3 tsk. 335 gr. Smør 3 X  23. 3 pasteuriserede æg. 3 lyse bunde, 1 lag solbærmousse og 1 lag citronfromage, smurt op med Svejtsisk marengssmørcreme og betrukket med fondant/marcipan. 3 tsk vanilje ekstrakt. 375 gr hvedemel. 3 tsk bagepulver. 335 gr usaltet smør
Tomatpesto - solskin på maden

Tomatpesto - solskin på maden

Der er efterhånden ved at gå KarolinesKogebog i bloggen her, og det er måske ikke tilfældigt med det kedelige sommervejr, vi har for tiden
Uldne kartofler - og verdens bedste kollegaer

Uldne kartofler - og verdens bedste kollegaer

Han er mejerist ved Arla og i julegave havde han fået bogen 'Aller tiders Karoline', som er dels en kogebog og dels en historiebog og ikke mindst en superlækker billedbog