8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier
Jeg er sikker på der kommer flere af Karolines hits på bloggen i fremtiden. Jeg har fået den nye Karoline kogebog, og den er fyldt med gode historier og minder fra barndommen
3. Min mor og jeg elsker wokretter. Det er både nemt, billigt, lækkert og hurtigt. Denne wokret indeholder nogle lækre sunde grøntsager og en nem marinade med bl
Karolines pastasovs. Bland laks, karolines pastasovs og grøntsager i en pande og varm op. Skær laksen i passende tern og steg på en pande 2- 3 min. 1 pk Karolines pastasovs
2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%. 30 makroner (ca. Fremgangsmåde. Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden
Opskriften er inspireret af min nye kogebog fra Food Festival, nemlig Alle tiders Karoline. Jeg havde egentlig planer om at skrive om Madklub i aftes eller Food Festival fra weekenden nu, men jeg har lige nydt sæsonens første glas hjemmelavet varm chokolade og jeg er simpelthen nød til at dele opskriften med jer før jeg gør noget andet
Denne slags er lavet ud fra en opskrift i kogebogen. – 3 dl vand. Rør gær og sukker ud i vandet og lad det stå i 20-30 minutter, til den skummer lidt. 3. De formede bagels stiller du til hævning i yderligere 30 minutter på et stykke bagepapir. Kom 2-3 bagels i vandet af gange og lad dem simre 5 minutter i vandet. 3 dl vand
(fra Karolineskogebog). 3 lyse bunde, 1 lag solbærmousse og 1 lag citronfromage, smurt op med Svejtsisk marengssmørcreme og betrukket med fondant/marcipan. 3 kage bunde. 3 tsk. 375 gr. 3 tsk. 335 gr. Smør 3 X 23. 3 pasteuriserede æg. 3 lyse bunde, 1 lag solbærmousse og 1 lag citronfromage, smurt op med Svejtsisk marengssmørcreme og betrukket med fondant/marcipan. 3 tsk vanilje ekstrakt. 375 gr hvedemel. 3 tsk bagepulver. 335 gr usaltet smør
Han er mejerist ved Arla og i julegave havde han fået bogen 'Aller tiders Karoline', som er dels en kogebog og dels en historiebog og ikke mindst en superlækker billedbog