Hjemmelaget karbonader er så godt, særlig med friske grønnsaker til. Her er en god middagsrett med kokt blomkål, mandelpoteter, rognebærgele og en god peppersaus
Karbonader og stuvede ærter og gulerødder – dette blev bl. Server din chili med en gang kolde blomkålsris (et revet blomkål, på den grove klinge) og så kan der ellers guffes løs… Velbekomme
"Karbonader med ristede asparges". "Ristet laks med revet parmesan og blomkål" . Fødevarestyrelsen lancerede den 31 april deres nye landsdækkende kampagne "Herrefedt", som skal appellere særligt til mænd over 35
Ferdig bearbeidet matvarer, som karbonader, pølser, fiskekaker etc. Grønnsaker som vokser over jorden som kål av alle slag, blomkål, brokkoli, asparges, squash, aubergine, spinat, sopp, agurk, grønne salater
Vi spiser ofte karbonader hos mig, fordi det er nemt og hurtigt. Vi plejer at få kogte gulerødder, porrer og blomkål til, men da jeg havde lidt ekstra tid besluttede jeg mig for at lave noget lidt anderledes tilbehør
I stedet for kartoffelmos lavede jeg en blomkålsmos, det bliver retten ikke dårligere af. Ovenpå kommer man et dækkende lag med blomkålsmos eller kartoffelmos
Krebinet/karbonader kommer oprindeligt af, at man ristede kødet over glødende trækul (carbon=kul). 1 blomkål, i mindre stykker. 1 blomkål, i mindre stykker
Selve blomkålen smager ikke af meget så man bør kombinere den med noget der har noget smag, denne gang havde vi stegte portobellosvampe, et rødt snackpeber og et godt skud chili i