Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
En af mine ynglingssyndere er karameller. Bløde, lækre, fudgeagtige og lyse karameller. Lad karamelmassen køle af i køleskabet i 4 timer og skær derefter ud til karameller
Du kan nu finde opskriften på denne lækre og sunde is, på min nye hjemmeside -. Denne hjemmeside vil stille og roligt blive overført til min nye, hvorpå denne blog, vil udgå
Jeg tilføjede kun mørk chokolade og toppede istedet karamellerne med de små og lækre DUET-hapser. Udover de karameller der skal i slikskålen, så bør de resterende karameller opbevares i en tætlukket beholder i køleskabet
Denne kaken synes jeg er utrolig god i smaken. Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Kakebunnen lukter så utrolig godt og minner meg litt om
Hårde karameller med et touch af lakrids og salt. Lakridssmagen er ikke gennemtrængende, så du kan putte i efter behag – du kan også undlade lakrids og salt helt, så er det en almindelig god karamel
De er lavet uden sukker termometer og er derfor ret nemme at gå til. Start med at bringe sukker, honning og piskefløde i kog i en gryde og derefter koge det ved middelvarme – rør ofte så det ikke brænder på, og lad massen koge let hele tiden