brun farin. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør. Bland fløde, brun farin, smør og lidt salt i en gryde og smelt ved middel varme
- og en masse sprøde valnødderFor med alle de skønne æbler, som diverse æbletræer i danmark pryder deres krone med lige for tiden, så er det altså med at få dem brugt - alt andet vil jo være en skam
Smelt smørret ved lav varme, tag det af blusset og rør den brune farin i. Enhver hobbykok med respekt for sig selv har prøvet at lave karamel af kondenseret mælk eller "dulce de leche" på fransk
Resultatet blev rigtig godt og jeg står nu med en masse knapper af den dejligst karamel - lige til at spise eller putte i de dejligste kager og desserter
Rist mandlerne på en tør pande og hak dem i minihakkeren sammen med Digestive. brun farin. Bland det med smeltet smør og rør til sidst den hvide chokolade i (når smørret er kølet lidt af)
Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
Stil kagen på køl mindst et par timer og skær den ud i små fine stykker, med en skarp kniv. 140 gram brun farin. Smelt smør og bland det godt sammen med brun farin, kokosmel og hvedemel og tryk det efterfølgende ud i et fad beklædt med bagepapir (20×20 eller springform diameter ca 20cm). 140 gram brun farin
Start med at smelte smørret, bland det med brun farin, kokos og mel, og rør det godt sammen. Når chokoladen er helt opløst, så overtrækkes kagen med chokoladen
Hygge søndag med MARKRÆS og kager. Marmorkage med kokos, marabou og glasur. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift
Det endte med at være temmelig meget sværrer at lave karamelspindelvæv end først antaget. I en røreskål blandes smør og farin og piskes til en lys og luftig masse