Hårdekarameller med et touch af lakrids og salt. Lakridssmagen er ikke gennemtrængende, så du kan putte i efter behag – du kan også undlade lakrids og salt helt, så er det en almindelig god karamel
Fudge karameller er ikke hårde, så de trækker tænder eller plomberne ud – næ de er bløde og lækre og smelter langsomt på tungen, hvis du kan lade være med at tygge i dem
På sådan en grå efterårsdag som i dag, er det altså en helt del lettere at forlade den indbydende, varme dyne i sengen, hvis man ved, at der venter sig en lækker omgang luksusgrød
Reklame for Callebaut® Chokolade. Jeg tør godt antage, at jeg ikke er den eneste, der har været virkelig nysgerrig på, hvordan den her nye lyserøde chokolade Callebaut® Ruby RB1 egentlig smager – og hvordan den er at arbejde med
Søndagens projekt har været en kage som kæresten skal have med på arbejde imorgen. Jeg syntes jo, at de hårdt arbejdende mænd også skulle mærke, at jeg er gået på barsel
Hvis man varmer op til 160 grader bliver mandlerne nærmest glaseret i karamel og bliver meget hårde. Der er ikke noget helt så julet som duften af brændte mandler
Blend dadler til en blød masse(hvis dine dadler er meget hårde, kan du med fordel udbløde dem lidt). Som lovet i indlægget “Remicade og masser af mælkechokolade” kommer der her en opskrift på en raw kage