Karameller fløde bløde opskrifter

Karameller med mandler og lakrids

Karameller med mandler og lakrids

Blødekarameller med mandler og lakrids. 5 dl piskefløde. Kog sukker, fløde og glukosesirup ved middel varme indtil massen er gylden, sej og tyktflydende, det tager omkring 45 minutter. 5 dl piskefløde

Salt Karamel Macarons

Vej fløden op i en lille kasserolle og kog det op. Når sukkeren er mørk brun/rav, tages den af varmen og fløden hældes i sukkeren i en tynd stråle mens der røres grundigt

Bløde julekarameller – til hele året

The post Blødejulekarameller – til hele året appeared first on Mammaliving. For første gang har jeg i år forsøgt mig på at lave karameller til jul
Brownie med et indre af flydende karamel

Brownie med et indre af flydende karamel

Jeg købte et par af deres flødeboller og "chokolade på pind" til en kop varm chokolade. Øv altså, det var jo meningen at den gerne skulle "bløde" lidt med karamel
Snickerskage

Snickerskage

½ dl piskefløde. Pisk de bløde smør med sukkeret til det er luftigt. ½ dl piskefløde. 1 ½ dl fløde. 1 ½ dl fløde
Rocky Road Brownies

Rocky Road Brownies

½ pose dumlekarameller skåret i kvarte. piskefløde. Den bløde browniekage med en tyk tyk chokoladeglasur og fyld af karamel, marshmallow og salte peanuts er en fantastisk kombination
24. December – Bærbomber

24. December – Bærbomber

Fløden piskes til skum, og den stuetempererede blåbærpuré vendes forsigtigt i. Lad det småkoge under omrøring, indtil blåbærene er bløde og kan “smattes ud” og alt sukkeret er opløst
Opskrift på Crème Brûlée

Opskrift på Crème Brûlée

fløde. Det størkner og bliver en lækker knasende karamel som passer helt forrygende med den bløde og kolde crème brûlée
Bonuspost #19 – Flødekarameller

Bonuspost #19 – Flødekarameller

Det er snart december, og i disse uger kommer traditionerne så småt op i mig Karameller høre vinteren til og derfor får i her en lækker opskrift på bløde, cremede karameller med crunchy nødder Flødekarameller er utroligt nemme at lave, og man kan virkelig variere smagen i uendelige retninger
Flødekarameller i mikroovn

Flødekarameller i mikroovn

Blødeflødekarameller er selvfølgelig mere tilbøjelige til, at klistre end hårdere flødekarameller. Flødekarameller er måske ikke rigtigt kage, men alligevel
Flødekarameller

Flødekarameller

Hæld langsomt fløden i, så sukkeret ikke størkner, vær forberedt på det kan bruse op. 250 gram sukker2 ½ dl piskefløde1 stang vanillekorn (kan undværes)25 gram smør1 knsp saltFlødekarameller. Ved 125 grader bliver karamellernebløde og fudge agtige og ved 130 grader bliver de relativt hårde. Når karamellerne er helt kolde, kan de skæres ud 250 gram sukker. 2 ½ dl piskefløde
Snickerskage - one of the best

Snickerskage - one of the best

Pisk det bløde smør med sukkeret til det er luftigt og tilsæt vanillesukker. 1½ dl fløde. 1½ dl fløde. Efter mange mange dage med fuldstændig "radio silence", vender jeg nu tilbage på bloggen