Chokoladeovertrukne karameller med et hint af himalayasalt. Det er blevet efterår siden sidst. Brøndby, bog og baby – nyt eventyr, udskydelse og nyt liv
Chokoladeovertrukne karameller med et hint af himalayasalt. Jeg valgt at kalde den her hasselnøddecreme/nougatspread (som man også kunne have kaldt den) for en nougathummus, da hovedingrediensen er kikærter – selvom man overhovedet ikke kan smage det
Idag var det knægtens tur til at blive hjemme fra skole. 00 efter to pepsi'er og et stk tørt brød, erklærede han sig rask og satte sig til at spille computerspil, mens vi ventede på at karamellerne skulle koge færdige. og så venter vi på "dommen"Opskriften er fra Blomsterberg i "detsødeliv"½ L piskefløde 38%250g sukker125g flydende glykoseskal koges en times tid, til den er mørk-gylden og tyk
Mange af dem kendte jeg ikke i forvejen, så det, at deltage har ikke alene været sjovt, men det har også været rent slaraffenland af inspiration og nye bekendtskaber med skønne blogs rundt om i det danske madland
Det er ikke så tit, jeg kaster mig ud i at lave søde sager. Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Jul, karameller, karameller med chili, karameller med ingefær, lakridskarameller