En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Derfor har jeg nu fundet frem til et rigtigt, nej et RIGTIGT, godt alternativ – Chokoladekaramel. Men den kan bruges til absolut alle kager, især hvis de indeholder chokolade
Imens jeg {næsten endnu} slikker karamellen af mine fingre, sender jeg denne opskrift ud til alle jer med smag for chokolade og karamel, og ikke er bange for at få fedtet fingre
Reklame for Callebaut® Chokolade. Chokoladen er ikke svær at temperere (komplet step by step tempereringsguide), hvis man bare tager det stille og roligt – og smagen
hvid chokolade. Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvid chokolade. Mini Cheesecakes med Hindbær, Karamel og Hvid Chokolade, 12 stk
På toppen er der et sprødt lag af mørk chokolade og flagesalt drysset ovenpå. Luksus mysli snack med tahin og chokolade / Dadel-peanutbutter bidder med chokolade / Sunde snickers bidder