Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Jeg havde aldrig rigtig brugt kondenseretmælk før, og der hvor jeg købte det første gang, stod det på hylden ved siden af “karamelliseret mælk” i en meget lignende dåse, så hvad var nu det
kaffe, nødder, rusiner, mint. Kom smør, honning, kondenseretmælk, sukker og vaniljesukker i en gryde. Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere
1 dåse kondenseretmælk. Når dåsen har kogt i 4 timer sættes den til afkøling. 1 dåse kondenseretmælk. Dulche de leche - eller bare karamel - uhmmm det er en rigtig lækkerbisken
I dag står menuen på lækre karameller med smag afmælkechokolade og passionsfrugt. Jeg har planer om at skulle producere chokolade det meste af weekenden, så forhåbentlig har jeg en masse lækkert støbt chokolade at vise Jer i den kommende uge
Cremen er fortryllende og en af mine store laster er virkelig Toms skildpadder. Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde
Karamellen skal piskes med et mini piskeris eller en gaffel for at fjerne eventuelle “klumper”. Stik en gaffel ned i kagen for at fornemme om kagen er gennembagt