smuldr det i melet, til det ligner havregryn. En ”galette” er for mig en fransk madpandekage med. boghvedemel, sådan som man kan få dem hos La Galette i København
Havregryn. Kom havregryn, lunkent vand samt salt i en gryde/kasserolle og sæt på middel varme. Jo langsommere havregrynene er om at koge op, desto mere cremet bliver grøden (også selvom den er lavet på vand)
Hæld havregryn og vandet i en lille gryde på høj varme. Havregrød med vanilje flødeskums skyr, banan, kanel og let karameliseret 4korns kernerIngredienser. havregryn2 1/2 dl. 1 dl havregryn
250 g rent havregryn100 g hasselnødder100 g grofthakkede usmuttede mandler100 g rosiner50 g kokosmel50 g græskarkerner170 g acacie honningBland havregryn, nødder, mandler, rosiner, kokosmel og græskarkerner med honning og hæld det i et ildfast fad