Salvie, kantareller, figner og valnødder. Efter yderligere et par minutter gøres herlighederne selskab af piskefløde og der smages til med salt og peber
Ristet på panden med lidthvidløg, ingefær, citronskæl, persille, spinat og fløde. Jeg er tosset med kantareller og spiser dem næsten dagligt, mens de er her
Lad fløden reducere til du har en tyk og cremet sauce rundt om dinekantareller. Jeg ved godt, at det ikkelige er sæson for kantarellerlige nu, men det bliver det heldigvisigen, og så er det godt at have en lækker opskrift parat
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
inden der tilsættesfløde. Braiseredesvinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg iforbindelse med et interntvirksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vii fællesskab skulle frembringe
Herefter tilsættesfløde, cognac, citronsaft og bouillion og saucen koges lidtind. I aften stod menuen, som nævnt i mandags, på svinemørbrad og tragtkantareller
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Hak rucola og bland det sammen med svampenePisk æg og fløde sammen. Børst kantarellerne rene for jord med en pensel og skyl dem kun om nødvendigt meget let
Mængden af fløde er halveret, og i stedet har jeg tilsat hytteost, som har et lavt fedtindhold, men mætter godt på grund af dens høje indhold af protein
Jeg bruger fuldkornspasta og en fedtfattigmadlavningsfløde, men skal der virkelig scores gastronomi-point kan en hvid pasta (måske endda hjemmelavet) og piskefløde kun gøre retten endnu bedre
Jeg er helt vild med kantareller og ristet af på panden med en smule hvidløg og fløde som her, er nok minyndlingsspise, når det kommer til de smagfulde svampe