Kantareller i fløde opskrifter

Frisk pasta med kantareller og fløde

Frisk pasta med kantareller og fløde

Forberedelsestid. Tilberedningstid. frisk pasta. 20 minutter + 40 minuttersiblødsætning af svampene. 15 minutter. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [. 2 fed hvidløg. 2 1/2 dl madlavningsfløde. 1/2 hønsebouillon
Kantareller

Kantareller

Mens man venter på middagen er det her den perfekte lille tapas til et glas vin. Kom kantarellerne på panden og steg ved svag varme

Kantareller galore

Ristet på panden med lidthvidløg, ingefær, citronskæl, persille, spinat og fløde. Jeg er tosset med kantareller og spiser dem næsten dagligt, mens de er her
Kantarel canapé

Kantarel canapé

Lad fløden reducere til du har en tyk og cremet sauce rundt om dinekantareller. Jeg ved godt, at det ikkelige er sæson for kantarellerlige nu, men det bliver det heldigvisigen, og så er det godt at have en lækker opskrift parat
Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

inden der tilsættesfløde. Braiseredesvinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg iforbindelse med et interntvirksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vii fællesskab skulle frembringe
Mørbradbøffer med serano og kantareller

Mørbradbøffer med serano og kantareller

Herefter tilsættesfløde, cognac, citronsaft og bouillion og saucen koges lidtind. I aften stod menuen, som nævnt i mandags, på svinemørbrad og tragtkantareller
Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Ouiche med kantareller

Ouiche med kantareller

Hak rucola og bland det sammen med svampenePisk æg og fløde sammen. Børst kantarellerne rene for jord med en pensel og skyl dem kun om nødvendigt meget let
Frisk pasta med kantareller og seranoskinke

Frisk pasta med kantareller og seranoskinke

Mængden af fløde er halveret, og i stedet har jeg tilsat hytteost, som har et lavt fedtindhold, men mætter godt på grund af dens høje indhold af protein
Pasta med Kantareller og Trøffelolie

Pasta med Kantareller og Trøffelolie

Jeg bruger fuldkornspasta og en fedtfattigmadlavningsfløde, men skal der virkelig scores gastronomi-point kan en hvid pasta (måske endda hjemmelavet) og piskefløde kun gøre retten endnu bedre
VALNØDDECROSTINI MED KANTARELLER

VALNØDDECROSTINI MED KANTARELLER

Jeg er helt vild med kantareller og ristet af på panden med en smule hvidløg og fløde som her, er nok minyndlingsspise, når det kommer til de smagfulde svampe