Jeg har længe brugt den samme opskrift, som jeg har elsket, siden jeg startede med at bage kanelsneglesom barn, men jeg ønskede mig en opskrift, der gav lidt blødere og mere snaskede snegle
Hvis det er en almindelig hyggebrunch uden fødselsdagsfejring eller lignende laver vi ofte en formiddagskage fx smørbagte kanelsnegle eller brunsviger, som serveres i forlængelse af brunchen
Ligepludselig er hverken franskbrød, croissanter eller kanelsnegle særligt tillokkende for mig mere. Meeeeen lige med det der gluten, er jeg slet ikke i tvivl – det gør ingen mennesker godt – og her mener jeg udtrykkeligt, som i SLET IKKE
Kanelsneglen bliver ekstra lækker, når den kan nydes på nyt keramik fra Vennebjerg Mølle. Summasumarum, så har jeg blandt andet været forbi Vennebjerg Mølle og CaféV og købt de to tallerkener med hjem, som vi fik serveret vafler på, da vi var der
Her har jeg pakket et par stykker ind, som skulle foræres væk i værtindegave. Jeg lod massen køre nogle minutter, så der ikke var klumper i,- det synes jeg nemlig ikke er så godt hos dem man køber ved bageren
Dejen er Mette Blomsterbergs lækre gærdej, som jeg også har brugt til kanelsneglene. Jeg er jo, som de fleste nok ved, også ret vild med chokolade, så derfor er det ikke bare creme der er inden i bollerne, men chokoladecreme
En god portion kagerester(chokolademuffins, chokoladeboller, kanelsnegle, kringle og en bolle)En håndfuld mandlerEn rest marcipanNogle skefulde marmeladeÆblejuiceMælkEn spsk