De bedste kanelsnegle. Rør æble og marcipanmed blødt smør, brun farin og kanel. Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir
I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Snaskede kanelsneglemedmarcipan (ca. Jeg har længe brugt den samme opskrift, som jeg har elsket, siden jeg startede med at bage kanelsnegle som barn, men jeg ønskede mig en opskrift, der gav lidt blødere og mere snaskede snegle
De syndige, men evigtgode kanelsneglemed æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle medmarcipan og hvid choko / Snaskede kanelsneglemed remonce og vaniljecreme
Kanelsneglemed æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle medmarcipan og hvid choko. Det ville jeg lige sætte på en prøve og kastede mig ud i kanelsneglemed forhåbningen om, at cremen kunne gøre dem endnu lækrere
på Low FODMAP, som gerne vil have opskrifter med speltmel og i går lavede jeg. Kanel-/marcipanremonce. disse kanelsnegle, som er baseret på groft speltmel
Kanelsneglemedmarcipan og æ. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
Og da det gik op for mig, hvilken dag det er i dag, slog det mig også at jeg jo har den bedste opskrift på kanelsnegle liggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
Kanelsneglemedmarcipan og æ. Tærten er fyldt med friske figner, hindbær og masser af marcipan. Jeg har længe drømt om at lave en tærte med dem, så da jeg den anden dag så denne opskrift, blev helt ret inspireret
Kanelsneglemedmarcipan og æ. På bloggen kan du allerede finde grønsagen i flere opskrifter som fx (næsten karamelliseret) smørstegt spidskål, Pad thai med kylling eller en moderniseret version af brændende kærlighed
Kanelsneglemedmarcipan og æ. Når maden så er færdig, skal det op i en skål og spises med en ske. Speltotto er ligesom risotto, bare kogt på perlespelt, og i dette tilfælde også med små tern af jordskokker, rørt med lidt parmesan og toppet med skiver af sprøde efterårsæbler, frisk persille og ristede hasselnødder