Kanelkage med kærnemælk bradepande opskrifter

Kanelkage uden kærnemælk og æg

Kanelkage uden kærnemælk og æg

Beklæd en stor bradepandemed bagepapir, og hæld dejen heri. Rør til sidst den kolde, stærke kaffe i, og smør den lækre glasur på kanelkagen
Kanelkage

Kanelkage

Dejen kommes i en bradepande, der enten er smurt eller belagt med bagepapir. Smørret smeltes og blandes med flormelis og kakao
Kanelkage

Kanelkage

Hvedemel, kanal og natron blandes sammen og sigtes i sukkerblandingen skiftevis medkærnemælken. Opskriften kommer med glasur og til en hel bradepande
Fugtig æblekage med kanelbund og havrecrumble

Fugtig æblekage med kanelbund og havrecrumble

Her har jeg lavet en rigtig fugtig kanelkage som bund og så puttet æbler både i dejen og på toppen. Rør kærnemælken i, og tilsæt derefter de tørre ingredienser
Kanelkage

Kanelkage

Bland melet med natron, og kanel og rør det i dejen. Kom mælken/ kærnemælken i. Hæld dejen i en bradepande
Glutenfri kanelkage

Glutenfri kanelkage

Smelt margarinene og pisk den godt sammen med sukker. Herefter tilføjes kærnemælken. Giver én stor bradepande (klassekage størrelse)

Svampet kanelkage

Kærnemælken kan udskiftes med mælk, men så skal man også udskifte natron med bagepulver (ca. Hældes i en stor bradepande (den der hører til ovnen) med bagepapir
Kanelkage med pære

Kanelkage med pære

kærnemælk. En meget let opskrift på en kanelkagemed pære. Kagen bages i en bageform med bagepapir på ca

Kanelkage..

kanelkage blev det, med kaffe/kakao glasur. smeltet smør røres med. ½ L kærnemælk tilsættes. pynt evt med hakkede nødder
KTK - Klassenstimekage

KTK - Klassenstimekage

Klassenstimekage er naturligvis en kanelkagemed glasur. Vi har bagt sammen før - blandt andet har vi sammen fundet frem til verdens bedste brunch pandekager - men Mads var nu alligevel tvivlsom, da jeg sagde at kanelkage, var en af de allernemmeste opskrifter

Kanelkage med nougatglasur

– HEL BRADEPANDE. Rør sukker med. 1 liter kærnemælk. Bages i en stor bradepande ved 180. 1 liter kærnemælk. Ingredienser

Kanelkager

Kom mel, sukker, kanel og natron i en skål og rør det godt sammen, tilsæt det smeltede smør, samt kærnemælk (hæld det forsigtigt i)