Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanel æblekage med blød karamelglasur. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Glasur. Hvem kan ikke lide kanelsnegle. Glasuren blandes ved at komme flormelis i en skål og dryp med nogle dråber kogende vand, til den har den ønskede konsistens
Pyntes med rigelig hvid glasur. Denne opskrift på kanelstang er rigtig rigtig god og tager ikke så frygtelig lang tid at lave eftersom den ikke skal hæve
Bland mel, bagepulver, natron, vanille og kanel sammen i en skål og tilsæt æggemassen. Jeg har dog ‘snydt’ lidt, og har givet kagen en flødeostesmørcreme på toppen i stedet for den oprindelige hvide glasur og pynt af valnødder
Rør til sidst flormelis med kogende vand til en glasur og dekorer sneglene. De bedste kanelsnegle. De har en dejlig smag og på ingen måde tørre, som kanelsnegle kan blive
Top endelig gerne med glasur med ekstra snaskethed. Det ville jeg lige sætte på en prøve og kastede mig ud i kanelsnegle med forhåbningen om, at cremen kunne gøre dem endnu lækrere
stødt kanel. Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)