150 gr blødt smør150 gr sukker200 gr marcipan3 ægkorn fra 1 vaniljestang100 gr hvedemel1 pakke kandiserede kirsebær1 spsk kandiseretappelsinskal 1 håndfuld mandelsplitter1 lille håndful pistacienødder1 håndfuld tranebærlidt cognac eller romlidt flormelis til pynt
Hæld massen over i formen, og pynt den med krymmel, spiseligt glimmer, revet appelsinskal, kandiserede nødder, små flager bladguld eller bladsølv – eller hvad du synes der skal ovenpå din konfekt
Der er både kandiseret og almindelig appelsinskal og appelsinkød i. Riv appelsinskallen, fjern resten af skallen og skær appelsinkødet i små tern (kun den ene appelsin)
kandiseret appelsinskræl. Man kan godt selv kandisere appelsinskallerne, men det er en lang proces, så jeg købte dem færdige, så jeg bare skulle smutte, hakke og karamellisere mandlerne samt smelte chokoladen og blande det sammen