Vinen stod Jens Emil for, så den kan jeg ikke fortælle historier om. Chokolade - Mandler - Kirsebær. Jeg har selv røget denne laks i en røgovn, som jeg har lavet ud af en gammel olietønde
Tåler man ikke gluten, kanman selvfølgelig også springe brødet over. ) De kan endda bruges som et indslag i en forret, som den fulde opskrift her nedenfor lægger op til
Min mission med bloggen er netop at vise at sund mad kan smage dejligt. Mange forbinder god mad med fed og kalorieholdigt mad og de forbinder sund mad med kedelig og trist mad
Dild, Sort stenbidderrogn kaviar fra Lauris (kan undlades) og røgede laksestrimler. Anret vaflerne som vist ovenfor på billedet eller som du bedst kan lide dem
De kan sagtens spises med andet tilbehør eller som snack. Hæld olie på en pande så det dækker hele bunden, og lad det varme op før du kommer dellerne på
Og du kan nemt skifte lakse stykkerne kan ud med kylling eller en anden form for kød. Samtidig smager den super godt, og kan både fungere som aftensmad og som frokost måltid
Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet. Dog er det jo ikke den dyreste fisk du kan finde på markedet
DU kan følge mig og bloggen igennem nedenstående links. Opskriften er lavet med masser af mandler, sødet med dadler (deraf ingen sukker) og har fået utrolig god omtale hos alle, der har smagt dem