Jeg har brugt fondant til at overtrækkekagen, menmankansagtens bruge marcipan. De kan købes enten hos kagehandlere i Danmark, og ellers sælges de meget billigt på Ebay
Men bare rolig, du kan ikke smage dadlerne. Hvad stiller man så op meden æske dadler. Sundere end dem med nougat og marcipan, for der er dadler i disse
Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign. du kan også lave bunde af nøddemarengs, mørdej, rå marcipan (som så er pensletmed chokoladepå begge sider, før der sprøjtes skum på), mariekiks eller de vaffelbunde, som du kender fra købeflødeboller
Pisk så fløden til skum, og brug det til at smøre kagen op med, så du får en jævn overflade og noget, som overtræksmarcipan og brombær, kan sidde fast i
Opskriften er oprindeligt fundet hos Emily Salomon, da min søster blev kandidat for nogle år siden. Tør ikke tænke på hvor mange jeg bagte i den anledning – og slet ikke på hvor mange jeg spiste… har lige set billeder igennem og sidder ca
Hvad kan om muligt være bedre enden macaron. Jeg har lavet toppen og bunden i to forskellige farver, det behøver man selvfølgelig ikke, jeg synes bare det så fint ud