Kan man lave is uden fløde opskrifter

Super nemme og lækre hjemmelavede is

Super nemme og lækre hjemmelavede is

Nu kommer du så den ønskede fyld/smag i og rører/pisker det sammen, men ikke for længe, da der ellers er fare for, at massen bliver for tyk og dermed kan skiller
Nytårs is med marengs

Nytårs is med marengs

Jeg tænkte det var fint i små potions anretninger, det er begrenset hvor meget mankanspise af det.  Så også de lavede det i Spise med Price, så kan da være det får et comeback
Frozen yoghurt is med rabarber

Frozen yoghurt is med rabarber

Det skal siges, at det er mere optimalt at bruge en ismaskine, da man ikke kan undgå at den krystalliserer lidt uden denne maskine
After Eight is (uden mælk og sukker)

After Eight is (uden mælk og sukker)

Kanlave den lækreste, sunde is med kun en ingrediens – nemlig sig selv. – Kan hjælpe med rygestop, da de mindsker trangen til nikotin
Sund solero exotic is på yoghurt

Sund solero exotic is på yoghurt

Isen skal laves i en ismaskine, og selvom flere hjemmesider skriver, at man i stedet kan røre rundt i massen hver halve time, og tage den op noget tid inden servering, synes jeg personligt altid at det bliver et tarveligt resultat (ligemeget om det er flødeis med sukker eller en mælkeis)
Trafiklys is

Trafiklys is

Trafiklys is er meget nemme at lave, men kræver dog lidt ventetid fordi isen skal fryse sig nogenlunde fast inden den næste farve iskan fyldes på
GoCook – Smoothie is

GoCook – Smoothie is

Du kan læse meget mere om app’en og GoCook, hvismission er at skabe den første generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre
Is - med banan, spinat og hindbær

Is - med banan, spinat og hindbær

Jeg har bare ikke godt af alt for mangeis fra iskiosken, så derfor har jeg været i gang i mit køkken og lavet de lækreste sommer is som jeg kanspise med god samvittighed
Sund Lakrids hindbær is

Sund Lakrids hindbær is

Nordisk Tang's tangsalt, kan du købe lige her. Derfor lavede jeg endnu en portion af lakrids isen, og tilsatte hindbær
Boganmeldelse: “Is hele året” af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn

Boganmeldelse: “Is hele året” af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn

Med opskrifterne vil de gerne vise, hvordan mankanlave ”naturlig is” med lokale råvarer. Forfatterne berører også den industrielle isproduktion og drister sig til at forklare viden, som mankan bruge til at gennemskue kvaliteten af den is, som du kan købe i supermarkederne
Tofarvet is med brombær og cashewnødder

Tofarvet is med brombær og cashewnødder

I mens kan den hvide del af isenlaves. Jeg havde lavet lidt for lidt af "den hvide del" og derfor brugte jeg også lidt hjemmelavet rabarberkompot til nogen af isene, som det ses på det sidste billede
Kan du dufte kraften...

Kan du dufte kraften...

Den smager rigtig dejligt, og jeg har længe haft lyst til at prøve at lave den. -)Bærrene gemmes på glas og smager rigtig godt til is eller lignende

Hjemmelavet is

Du kan også abonnere uden at kommentere. Hjemmelavetis er både sjovt at lave og ofte meget bedre end de købte

Kan du se skoven for bare træer...

– solskin på tallerkenen – i form af frugtsalat med mango og nektarin,. Kakaoislavet af bønner. Jeg glæder mig til at lave ingenti