Især når mankan lave en stor portion og der er mad til flere dage. En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
vandbakkelserne kan falde sammen. diverse glutenfrit, som manmangler på en glutenfri diæt. glutenfri og mælkefri kogebog med opskrifter på brød, boller, kager, muffins,
Denne dej kan også bruges til. Derfor har jeg været i gang med at eksperimentere i mit køkken, for at komme på lette og gode opskrifter på diverse glutenfrit, som manmangler på en glutenfri diæt
Jeg synes ikke, at opskriften bliver ringere af, at man ikke bruger løg, så mankan lige så godt undgå det og give sin mave de bedste betingelser - det er så meget det hele værd
Jeg elsker at finde nyt liv til mine rester og når man, som jeg, altid laver en tyk suppe, der minder mere om mos, kan den nemt få nyt liv i en lasagne
Det er en lasagne, som minder utrolig meget om en traditionel lasagne med kød, så den kan anbefales, hvis man vil invitere sin skeptiske familie på et vegansk måltid for første gang
Jeg tilsætter både hvidløg og paprika, salt og peber her, jeg kan godt lide at få krydderierne “brændt af” – men mankan også vente til senere med at krydre
Det kan endda fryses i portioner. Denne ret, var en af de første virkelig gode vegetar retter jeg lærte at lave og den har været en af favoritterne lige siden og rigtig god for selv en kødspiser og det bliver aldrig kommenteret at der mangler kød, altså et glimrende alternativ til “meatless mondays” som vi af og til praktiserer her hos os