LCHF kanman erstatte skyren med græsk yoghurt i stedet for. hørfrø kerner i og hakker dem til mel – jeg brugte stavblenderen, men en minihakker kan også bruges
Når det er godt blendet sammen tilsættes mandelmel, kanel, bagepulver og salt. Tag brødet ud af ovnen og afkøl det helt, før du spiser det, ellers kan det være lidt svært at skære
Det kan holde sig i op til en uge i køleskab, og smager godt ristet. Gør hænderne fugtige med vand og klap dejen sammen til et brød, der anbringes på en bageplademedbagepapir
Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
Denne portion skal bruges som en Værtindegave og resten skal min svigermor have, da hun er glad for disse, og hun kan om alle tåle, at få lidt ekstra på sidebenene
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kanman jo lige så godt lave en dobbelt portion
Kan sojamælk erstattes medmandel eller rismælk. Kanman undlad egg, fordi min søn kan ikke tåle det. også prøve at bagebrødet som muffins, det kan være det hjælper på fugten…
At leve glutenfri kan være lidt af en udfordring og det er ikke så let at bage uden gluten som med. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær forsigtigt spor i dejen så det bliver passende stykker, som let kan knækkes fra hinanden når det er bagt
Brødene lækre, milde og luftige og kan bruges til mange forskellige ting. Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu synes) med en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca