i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Jeg lavede oprindeligt denne portiontil en kamstegi stedet for en traditionel varm rødkål. En dejlig let farverig og sprød salat, der kan bruges som tilbehørtil det meste kød og fisk
Såsom i burgere, på ens hotdog, på ens smørrebrød med kamsteg og ikkemindsti salater. Når først den slags står i køleskabet, finder man ud af, hvor mange ting man kan bruge det til
Sidste søndag handlede jeg en stor kamsteg. Og så kommer ridseni pladen, for det er fanme sværti en moderne verden, hvor tiden ræser, sammen, med karriere, børn, venner, ………
Stillesi køleskabet og spises som tilbehørtil evt kamsteg eller and. Har for første gang vovet mig ud i, at lave syltede grønne tomater og efter min egen mening, vil jeg kalde det en succes
Bemærk hvordan sværen har trukket sig sammen. Jeg tror at vi gemmen tiden har grillet flæskesteg svarende til et par ugers produktion fra Tulipslagterierne
Sådan laver du en god kamsteg. Det er eftermiddag. Man har spist frokost men er nu sulten igen. ) Jeg havde først lyst til at lave toastbrød med masser af Nutella, men tænkte at det bare er for usundt, da det jo som sagt er fredag og for mit vedkommende betyder det fredags-blandselv-slik
Skær sværeneigennem med en skarp knivuden at skære helt ned til kødet. Læg sammenrullet stanniol under, hvor kamstegen er smallest, så sværenligger helt lige