Jeg er noget bagud med min billeder og opskrifter på kager fra min mors fødselsdag, men de bliver lagt ud på bloggen i takt med, at jeg får dem skrevet
Som navnet siger, er det pasta, vi har med at gøre. Det her er et ret spontant indlæg – jeg sad og kiggede i mine billeder, og fandt disse fra i torsdags
Forretten medkammuslinger tager vi en anden dag inden så længe. Og så skete der lige det, at jeg fortabte mig helt i samværet med vores dejlige gæster – lige præcis, som man jo skal
Det vil sige jeg laver en ret, tager billeder af den og deler den med jer her på bloggen. Forleden dag, mødte jeg en af mine læsere i byen og han spurgte om alle mad billederne var mine egne
Denne lækre kammuslinge ret, er en af de første jeg opfandt, med inspiration fra Hells Kitchen i USA, hvor jeg smagte kammuslinger for første gang på madbananer
Men også med mere udfordrende retter for den danske tunge som fx sylte af grisehoved, kallun à la lyonnaise, fårefødder med kalvebrisler og svampe samt råmarinerede kammuslingermed birkes