Kammuslinger nytårsmenu opskrifter

Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Kammuslinger i guld og sølv, agurkeskum og teriyaki. Retten var kammuslinger som lige havde ramt en brandvarm pande, så der dermed havde stegeskorpe, men stadig var rå indeni – helt som den type muslinger nu engang skal være
Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

kammuslinger. Dette var årets hovedret til nytårsmenuen. Resten af nytårsmenuen. Efter de første to retter blev nytårsmenuen toppen af
“Kuglefest” med hvid chokolade og hindbær

“Kuglefest” med hvid chokolade og hindbær

kammuslinger (eller hummerkød). Resten af nytårsmenuen. Så bliver det da ikke meget smukkere. Jeg lavede med stor succes og begejstring fra gæsterne denne lækre dessert til nytår 2016
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

Anret kammuslinger, glaskåltern, ærter og ærtemayonaise på en stor tallerken. Her er min nytårsmenu til 2 personer. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern. 4 kammuslinger
Stegte kammuslinger og jomfruhummerhaler

Stegte kammuslinger og jomfruhummerhaler

Kammuslinger og jomfruhummerhaler. Sæt kammuslingerne på et stykke køkkenrulle for at sikre, at de er så tørre som muligt, når de skal steges
Nytårsmenuen 2013

Nytårsmenuen 2013

retStegte kammuslinger og jomfruhummerhaler serveret med selleri/pastinakpure, brunet smør med nødder og citroncreme

Kammuslinger med ærtesuppe og bacondrys

Tør kammuslingerne for overskyende vand. Fjern den lille lukkemuskel, som sidder på siden af kammuslingerne – den er muligvis allerede fjernet