Vi havde aftalt, at vi ville lave kammuslinger, da ingen af os havde prøvet at lave det før. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle og hæld en smule olie i et ildfast fad og sæt dine kammuslinger derpå
Hovedret. Jordbær & Kammuslinger. kammuslinger. Gazpacho suppe med jordbær og kammuslinger. Kammuslinger. Anret to kammuslinger i hver tallerken og pynt af med lidt
Hovedret. Jordbær & Kammuslinger. kammuslinger. Gazpacho suppe med jordbær og kammuslinger. Kammuslinger. Anret to kammuslinger i hver tallerken og pynt af med lidt
kammuslinger (eller hummerkød). Efterfulgt af den lækre hovedret. Så bliver det da ikke meget smukkere. Jeg lavede med stor succes og begejstring fra gæsterne denne lækre dessert til nytår 2016
Jordbær & Kammuslinger. Vi skal selvfølgelig også have hovedret. Hovedret. Madsvinene forsat. Det bliver noget med andebryst, kartofler, blommer og grønne asparges
Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter. Hovedretten. Så er vi kommet til anden del af den 2 retters weekend menu
Løgconsommé med røgede kammuslinger, pocheret æg og fritterede løgringe. Hovedret til 2 personer. Af og til vender jeg selv tilbage til bloggen, for at se hvad det egentlig er jeg render og laver