Kalvesteg og sovs opskrifter

Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) ogsovsen med de små, grønne peberkorn i
Måltidskasse: Vi tester "Kokkenes hverdagsmad"

Måltidskasse: Vi tester "Kokkenes hverdagsmad"

Mandag stod den på Rosastegt kalvesteg med pebersauce og hjemmesyltede blommer. Vi skulle lige vende os til, at det var nogle anderledes retter end vi plejer, det er lidt gammeldags retter nogle af dem (kartofler, kød, sovsog salat)

Kalvesteg i gryde

Bring i kogog jævn til sovs. salt og peber. Gnid kødstykket med salt og peber. Pil løgene og rens champignonerne

Svøbt Kalvesteg

Når kødet så er dejligt mørt, tages det op, og dækkes til (så den kan holde varmen, man siger gerne at en steg skal trække i halvdelen af dens forberedelsestid), for nu skal der laves sovs