Kalvespidsbryst 1 kg opskrifter

Sprængt kalvebryst med flødepeberrod og råkost

Sprængt kalvebryst med flødepeberrod og råkost

Sprænt kalvespidsbryst smager også herligt på et stykke groft rugbrød dagen efter til frokost. 1 liter vand150 gr groft køkkensalt50 gr sukker2 laurbær1tsk let knust korianderfrø1 tsk hel sort peber1 suppevisk bestående af. Bredbladet persilleBlegselleriTimianRosmarin1,5kg kalvebrystKog 2 dl vand med salt og sukker til det er opløst. 1 liter vand1løg1gulerod1porre1kvisttimian1 kvist rosmarinSkyl kødet og læg det i en gryde. Flødepeberrod1,5 dl piskefløde1 citron2 spsk sukker3 spsk revet peberrodHæld fløden i en skål. Råkost½ blomkålshoved3 gulerødder½ spidskål1 bundt frisk koriander4 spsk valnøddeolieHavsalt og peberSnit blomkålshovedet fint. 1 liter vand. 150 gr groft køkkensalt. 1tsk l. 1 tsk hel sort peber. 1 suppevisk. 1,5kg. 1 liter vand. 1 løg. 1 gulerod. 1 porre. 1kvist timian. 1 kvist rosmarin. 1,5 dl piskefløde. 1 citron. 1 bundt frisk koriander
Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Kalvespidsbryst, kyllingefars og toast med jordskokpuré, asparges og chili- og kaffesauce. Kalvespidsbryst rullet i kyllingefars og toast fik en tur på panden i rigeligt smør med hele hvidløgsfed og frisk timian
Søndagens menu

Søndagens menu

1kgkalvespidsbryst i store tern og kogte det i ca. time. 100 g flydende margarine og kom 100 g mel i gryden. 10 minutter. 100 g. 100 g

Værtens kalverullesteg med chilikartofler og sprødstegte grøntsager

120 minutter. 100 g. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt. 15 g stegemargarine. 1 spsk. 1 fed hvidløg. 1 tsk. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk. halvvejs oppe på stegen, og lad den stege ved jævn varme i 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Skræl kartoflerne, skær dem i små tern (1 x 1 cm), og kog dem i kogende vand tilsat lidt salt i ca. 10 minutter – eller til de er næsten møre. 10 minutter – eller til kartoflerne er cremede. Jævn med mel rørt ud i 1 dl vand. #gallery-1 {. #gallery-1. 10px. #gallery-1 img {. #gallery-1. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt bredbladet persille. 15 g stegemargarine. 1 spsk frisk, hakket timian. 1 fed hvidløg. 1 tsk sambal oelek. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk olie

Værtens kalverullesteg med chilikartofler og sprødstegte grøntsager

120 minutter. 100 g. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt. 15 g stegemargarine. 1 spsk. 1 fed hvidløg. 1 tsk. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk. halvvejs oppe på rullestegen, og lad den stege ved jævn varme i 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Skræl kartoflerne, skær dem i små tern (1 x 1 cm), og kog dem i kogende vand tilsat lidt salt i ca. 10 minutter – eller til de er næsten møre. 10 minutter – eller til kartoflerne er cremede. Jævn med mel rørt ud i 1 dl vand. 100 g. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt bredbladet persille. 15 g stegemargarine. 1 spsk frisk, hakket timian. 1 fed hvidløg. 1 tsk sambal oelek. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk olie