Kalvespidsbryst, kyllingefars og toast med jordskokpuré, asparges og chili- og kaffesauce. Kalvespidsbryst rullet i kyllingefars og toast fik en tur på panden i rigeligt smør med hele hvidløgsfed og frisk timian
120 minutter. 100 g. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt. 15 g stegemargarine. 1 spsk. 1 fed hvidløg. 1 tsk. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk. halvvejs oppe på stegen, og lad den stege ved jævn varme i 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Skræl kartoflerne, skær dem i små tern (1 x 1 cm), og kog dem i kogende vand tilsat lidt salt i ca. 10 minutter – eller til de er næsten møre. 10 minutter – eller til kartoflerne er cremede. Jævn med mel rørt ud i 1 dl vand. #gallery-1 {. #gallery-1. 10px. #gallery-1 img {. #gallery-1. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt bredbladet persille. 15 g stegemargarine. 1 spsk frisk, hakket timian. 1 fed hvidløg. 1 tsk sambal oelek. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk olie
120 minutter. 100 g. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt. 15 g stegemargarine. 1 spsk. 1 fed hvidløg. 1 tsk. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk. halvvejs oppe på rullestegen, og lad den stege ved jævn varme i 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Skræl kartoflerne, skær dem i små tern (1 x 1 cm), og kog dem i kogende vand tilsat lidt salt i ca. 10 minutter – eller til de er næsten møre. 10 minutter – eller til kartoflerne er cremede. Jævn med mel rørt ud i 1 dl vand. 100 g. 800 g kalvespidsbryst. 100 g blandede blommer – f. 1 bdt bredbladet persille. 15 g stegemargarine. 1 spsk frisk, hakket timian. 1 fed hvidløg. 1 tsk sambal oelek. 100 g spinat – gerne babyspinat. 1 spsk olie