Det blev derfor en kalvecuvette fra fryseren og hertil diverse grønt fra køleskabet. I søndags var det mandens sidste feriedag og derfor skulle der kræses lidt om aftensmaden
1 kg kalvekød fra bov eller tykkam. 1 l tynd kalvebouillon. Dette er en hel fantastisk ret, og selv Claus Meyer nok ikke er den mest populære mand i Danmark lige nu, så forstår manden at sammensætte fantastiske opskrifter
Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Vi spiser sådan set aldrig forloren hare, men kan da erindre at det er blevet serveret i ny og næ i mit barndomshjem
Kalvefrikassé med urter1 kg kalve lårtunge eller kalveklump6 dl hvidvin4 dl vandSuppevisk= 2 laurbær blade, 2 dildstilke og 2 estragon kviste8 hele peberkorn1 tsk hele korianderfrø4 dl piskefløde1 tsk havsalt1 presset citron4 gulerødder1 bundt grønne asparges1 bundt kørvel1 bundt EstragonSkær kødet i stykker på ca
Köfte er det tyrkiske ord for frikadelle eller kødbolle, hvilket jo egentlig er det samme. I Danmark kalder vi den stegte kødbolle for frikadelle og den kogte for kødbolle … Så köfte er altså en tyrkisk frikadelle