Jeg bagte alle kagerne over en uges tid, og de blev opbevaret i fryseren tilfødselsdagen. Og det var fra min side også et eksperiment i forhold til frysning af en del af kagerne, da jeg ikke har prøvet det med dem alle før
Kagen er en fusion mellem to kager, som jeg har fundet i Spis Bedre og Mad. Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage
Når lækre desserter, kager, brød er nemme at lave. Men jeg har efterhånden fået skrabet mange ramekiner til mig for vi er ret mange når vi holder fødselsdag, og hvis jeg får den idé at vi skal have Crème Brûlée skal det jo være sådan at alle kan få
Køl kagerne af pak dem væk til næste dag. Sigt mel, salt og bagepulver i æggene og vend det forsigtigt rundt med en dejskaber, nede fra og op, indtil der ikke er flere klumper og "melreder"
Det skulle være en vild kage til hans fødselsdag. MetteBlomsterberg herself ville nok have kommenteret et par skønhedspletter, men alt i alt var jeg godt tilfreds
Utroligt nok fik jeg ikke taget et eneste billede af de mange toppe, efter chokoladen var størknet – de blev simpelthen spist til lillebrors fødselsdag Så I må forstille jer hvordan de ser ud færdige