De syltedekirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Og så blev det pludselig svært, – fordi jeg har jo ikke lyst til bare at gentage mig selv, år efter år, og byde på den samme honningkage eller de samme småkager igen og igen
I et glas fylder man så nogle knuste makroner, dryppet med lidt f. Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltedekirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosiner i MUMS
Bland de udstenede kirsebærmed kartoffelmel og vend dem forsigtigt i dejen. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og mælk
Når jeg laver fyldte chokolader vil jeg altid gerne prøve noget nyt, men det ender altid med at jeg vender tilbage til det jeg har prøvet mange gange før, både fordi det virker og fordi det smager skiii godt
Udblød husblas, smelt det og bland med saften. Abrikoser fra dåse kan anvendes i stedet for kirsebær. Jeg kommer bare lidt amarena kirsebær og lidt saft over
Pynt kagen medkirsebær. 1 glas syltedekirsebær (ca. 340 g)2,5 dl kirsebærsaft,4 blade husblas. Si saften fra kirsebærrene og fortynd den med vand indtil der er 2,5 dl. 2,5 dl kirsebær