Kager med schär kage mel opskrifter

Favorit chokoladekage

Favorit chokoladekage

Har du ikke behov for at bage glutenfri så erstatter du bare med almindelig mel. Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
“Den du ved nok”

“Den du ved nok”

En super lækker kage, som er utrolig let at bage. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri). 300 g smeltet marg. 200 g smeltet margarine. 375 g flormelis

10 gode basisvarer til dig der har glutenallergi

Derudover kan du få is og chokolade uden gluten, og du kan også købe glutenfrie kageblandinger, kager på frost fra mærket ”Schär” i supermarkederne eller hos Helsekostforretninger
Lidt om glutenfrit mel

Lidt om glutenfrit mel

Småkager/kiks. Kage er noget af det nemmeste at bage glutenfrit, her kan man bare tage en almindelig opskrift, og bytte hvedemelet ud med glutenfrit
Chokoladekage med ostecreme, glutenfri

Chokoladekage med ostecreme, glutenfri

Sigt mel, kakao, natron og vanillesukker i en skål og bland med sukkeret. Bland vand, smør og kakao i en gryde og sæt gyden over ved svag varme til smørret lige akkurat er smeltet
Glutenfrie hindbærsnitter

Glutenfrie hindbærsnitter

Det er vigtigt at både bord og kagerulle er drysset medmel, så det ikke hænger fast. Rul dejen ud med en kagerulle i ca
Kæmpe chokolade cookies, glutenfrie

Kæmpe chokolade cookies, glutenfrie

Dyp en finger i lidt vand og tryk kagerne lidt flade og i rung facon. Tag klatter med to teskeer og sæt på bagepapir
Chokolade cookies, glutenfrie

Chokolade cookies, glutenfrie

Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på en bageplade, de flyder en del ud. Rør vanille samt æg i dejen og rør dernæst mel og bagepulver i
Brownies (glutenfri og mælkefri)

Brownies (glutenfri og mælkefri)

Bruger som regel Toms mørk chokolade i mine kager. Vend til sidst den smeltede chokolade i dejen og hæld den i en lille bradepande med bagepapir i

Brunkager, glutenfrie

Efterhånden kan den æltes med hænderne. Masssen skal lige akkurat være smeltet,og må endelig ikke koge