Serveres med en klat god creme fraiche. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm. Vend 2/3 af rabarberne i dejen og kom det i en beklædt springform 20-22 cm. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm
D. u. k. a. n. o. g. s. å. b. e. d. l. æ. r. m. f. t. F. i. ,. h. S. v. é. c. 1. 9. 0. ø. 3. /. 2. p. 4. -. 5. (. ). C. H. U. N. 7. j. T. I. L. B. E. Ø. R. 8. %. V. x. y. K
Bland rabarberstykkernemed kokosmel, æggehvide og sukker – rør hele herligheden godt sammen. Klargør springformen med et stykke tilklippet bagepapir i bunden ved at spænde det fast med ringen, og klipppe overskydende papir af
Ønskede Signe Wenneberg tillykke med sin nye bog "Spis din Have" og det er inspirerende læsning. Var et smut forbi Torvehallerne i går og så de nye rabarber fra Holland ganske vist
I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Smør en tørteform med lidt fedtstof. Rabarber. Hæld dejen over rabarberne og bag kagen i ca. 400g rabarber (renset vægt). Skær rabarberne i 5mm tykke skiver og fordel dem direkte i tærtefadet. 400g rabarber (renset vægt)
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskål og rabarbercreme. *Sæt en lille gryde på laveste varme, og tag husblassen op af vandet, og smelt det langsom i det vand der følger med