Hak pistacienødderne fint og tril kuglerne deri. 1 håndfuld usaltede pistacienødder. Chiafrø, kakaopulver og saften fra en 1/2 appelsin tilsættes og blendes med til det bliver en ensartet masse. 1 håndfuld usaltede pistacienødder
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
med hakket pistacienødder og frysetørret hindbær. Og pynter medmed friske hindbær. 1 håndfuld pistacienødder hakket til pynt. 1) Dåsen med den kondenseret mælk kommes uåbnet ned og småkoge i en gryde med låg i 4 timer. Det er vigtigt, at dåsen hele tiden er helt dækket med småkogende vand i de 4 timer – både for at alt mælken bliver til karamel men også for at undgå dåsen eksploderer. 1) Chokoladen hakkes og smeltes sammen med smøret over et vandbad eller meget forsigtigt i en gryde. 3) Sukker-/æg blandingen vendes sammen med chokoladesmørret. 8) Pynt som du ønsker med dulce karamel og evt
Pæretærte medpistaciemazarin. Servér den med lidt is, og voila, – ikke et øje er tørt. Pistaciemazarin. The post Pæretærte medpistacie appeared first on Annemette Voss
-) En marcipanroulade med nougat og pistacie. Derefter smurte jeg pistaciemassen (Odense - færdiglavet) ud på marcipanen og smeltede nougaten, så den også lige var til at smøre ud
Basisopskriften er fantastisk til at lege videre med. hvid chokolade / pistacie. Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Næste gang vil jeg smide nogle blåbær på sammen med jordbærene for at give kagen endnu mere syrligt, og evt nogle pistacie nødder for at kopier Mette Blomsterberg lidt
Hun har haft meget at se til med nyt arbejde, flere gøremål og mange ordre på kager. Når jeg først springer på Katrine’s macarons med salt karamel, er det meget svært at stoppe igen