Smør, olie og sukkere køres luftigt med spartlen, på hr. Eller piskes om man vil, med en håndmikser. Ellers et piskeris med gevaldige stor tålmodighed og armkræfter kan også gøre det
Kager ›. Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt. Blend herefter dadler, bananer og æg sammen, og rør det i de tørre ingredienser
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Har du et bud, så kom med det. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Kagen er dækket med en kaffeglasur, og den skæres i firkanter, når den skal serveres
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. I mandags blev den altså serveret helt klassisk med et lækkert chokolade-betræk og lidt karamelliserede pekannødder
Med den friske syrlige frosting til den søde kage bliver det et ganske godt resultat. Derudover skal den også have thumgs up for dens lethed at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser
Øhj øhj øhj – Det her må være en af mine nye yndlingskager. med lidt guldstøv. Bag den endelig ikke tør, den skal være lidt klæg i midten, men selvfølgelig ikke helt ubagt