En kogt dåse kondenseretmælk er noget af det lækreste der findes. Smør det ovenpå en kage, brug det som konfekt, spis det lige fra dåsen eller brug det som nutella erstatning… Ummm
Dog ikke lavet på kondenseretmælk, men på palmin og med æg. Denne udgave giver dig med garanti ikke en salmonella forgiftning, højest ond i maven fordi du har spist for meget
Hun fandt en opskrift her, og rettede den så til med mere chokolade og banan. Efter kagen er kølet ned kan man smøre en generøst lag kondenseretmælke karamel ovenpå
Jeg kan dog anbefale at komme det på is, havregrød, ristet brød, chiagrød, bagt grød, bananpandekager, vafler, kager, smoothie bowls, til at dyppe frugt i, bananis, i dadelkugler eller selvfølgelig bare med ske
Facebook, instagram og alle de andre sociale medier, bugner af det ene smukke billede efter det andet af kager der skinner om kap med solen og her vil jeg på bedste vis beskrive hvordan du selv kan lave en kage der vil trække tæppet væk under selv den største kageelsker
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. Kom smør, honning, kondenseretmælk, sukker og vaniljesukker i en gryde
Jeg laver grøden med enten kokosmælk eller mandelmælk. Denne chiagrød med vanilje og skyr smager virkeligt lige så godt som en god cremet vaniljedessert og mætter overraskende godt
Bland kokosmel medkondenseretmælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
Smuldr smørret med fingrene i melblandingen indtil du får en krummelignende dej. Kom sødet kondenserede mælk, rørsukker, smør, glukosesirup og vanillesukker i en lille gryde
Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde. I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
kager. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for