Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør. Lige før servering tages kagerne ud af formene og sættes på et fad
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Knus kiksene og bland smør og sukker sammen, det kan med fordel gøres i en blender. Til kiksebund. Når du starter på fyldet, start da med at røre i flødeosten for at blødgøre den
Fordel cremen oven på kiksebunden, dæk formen til med husholdningsfilm. Sæt kiksebunden på køl. Finhak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene
Fyldet fordeles oven på kiksebunden, og derefter gøres overfladen glat med en dejskraber. Jeg synes selv den var virkelig god, og både mine forældre samt tante, var ligeså vilde med den
Hæld massen på kiksebunden, og sæt formen i ovnen. En lækker og meget heftig bagt cheesecake med karamel på toppen, nytårsdessert, eller til andre begivenheder, der har fokus på god mad