maj velkommen med en blogpost om jordbær tærte. Smør, sukker, vanilje, mandemel og salt blandes godt sammen, så smør er helt blødt og blandet med sukkert
Med det lille papirtrik får jeg meget mere jævne kagerog lagkagebunde. Jeg har valgt at pynte kagen med friske jordbær, som blev penslet med smeltet hjemmelavet hybenrosegelé
Inspirationen fik jeg fra forskellige flotte kager fra amerikanske bagesider. En jordbærtærte er en mazarinbund med kagecreme og masser af friske danske jordbæroggele på toppen
Æbletærter, æblekage med smuldredej, æblekager i formkager – alle sammen bagt. Ikke nogetmed et lille drys kanel, et jordbær på toppen eller andre uhyrligheder
Jordbærtærtemed flødecreme og marcipan – så ønsker jeg mig ikke mere i år. For så kan du putte dem i fryseren og tage op og fylde med creme og bær, præcis når lysten melder sig, og så tager det kun ca
Dæk dejen med et rent viskestykke, og sæt den i køleskabet i en time. vaniljekagecreme – pulver der røres op med mælk – hvis du vil have creme i din jordbærtærte
Jordbærmoussemed hyldeblomst og lime Vask og klargør jordbærog skær dem ud i mundrette stykker. Vendes derefter ud på et sukkerdrysset bagepapir og køles let før der kommes jordbærsylt på
-tænker at den kunne være god at prøve medjordbær eller mango gele. Udblød husblas, smelt det over vandbad og kom det i blandingen - brug lidt creme til at afkøle med, så det får ca samme temperatur som ostecremen